Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Crucea De Pe Caraiman

Crucea De Pe Caraiman

Crucea comemorativă a eroilor români din primul război mondial de pe vârful caraiman. Crucea de pe caraiman, superlativele unei construcţii de cartea recordurilor.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Crucea din profile de oţel se află montată pe un soclu din beton armat placat cu piatră, înalt de 7,5 metri. Crucea eroilor a fost construită între 1926 și 1928 în memoria eroilor căzuți în primul război mondial, la inițiativa reginei maria și a regelui ferdinand. Crucea de pe caraiman, la vremea când a fost construită (1928) era cea mai înaltă constucție din lume de acest fel, aflată la o altitudine așa mare(2291).

Crucea Caraiman In Cartea Recordurilor Este Cea Mai Inalta Cruce Din Lume Amplasata Pe Un Varf Montan Hotnews Mobile
vizitati articolul complet aici : https://life.hotnews.ro/stiri-prin_oras-16369332-crucea-caraiman-cartea-recordurilor-este-cea-mai-inalta-cruce-din-lume-amplasata-varf-montan.htm
Crucea de pe caraiman, superlativele unei construcţii de cartea recordurilor. Ne aștepta un traseu la crucea caraiman. În interiorul acestuia se află o încăpere care a adăpostit iniţial generatorul de energie electrică ce alimenta cele 120 de becuri de 500 w de pe conturul crucii.

Crucea de pe caraiman, unul dintre cele cunoscute monumente ale romniei, este, totodat, deintoarea ctorva superlative naionale i mondiale.

Crucea de pe caraiman, la vremea când a fost construită (1928) era cea mai înaltă constucție din lume de acest fel, aflată la o altitudine așa mare(2291). Crucea eroilor neamului de pe caraiman cu o înălțime de 39,3 metri și este plasată la altitudinea de 2291 metri. Crucea eroilor de pe muntele caraiman, denumită oficial crucea comemorativă.

Crucea eroilor neamului, cunoscută mai degrabă sub denumirea de crucea de pe caraiman, a fost construită din iniţiativa reginei maria, între anii 1926 şi 1928. Monumentul crucea caraiman se gaseste pe masivul caraiman, catre valea seaca, fiind construit la altitudinea de 2291 metri intre 1926 si 1928. Crucea eroilor neamului de pe caraiman cu o înălțime de 39,3 metri și este plasată la altitudinea de 2291 metri.

Crucea De Pe Caraiman Din Orașul Bușteni Județul Prahova Locuridinromania Ro
vizitati articolul complet aici : https://locuridinromania.ro/judetul-prahova/orasul-busteni/crucea-de-pe-caraiman.html
Transbucegi crucea caraiman babele sfinxul barajul bolboci. Crucea de pe caraiman, unul dintre cele cunoscute monumente ale romniei, este, totodat, deintoarea ctorva superlative naionale i mondiale. Crucea comemorativă a eroilor români din primul război mondial de pe vârful caraiman.

Crucea eroilor de pe muntele caraiman, denumită oficial crucea comemorativă.

Crucea comemorativă a eroilor români din primul război mondial de pe vârful caraiman. Ajută și tu la promovarea acestei imagini în semn de respect! Ne aștepta un traseu la crucea caraiman.

În interiorul acestuia se află o încăpere care a adăpostit iniţial generatorul de energie electrică ce alimenta cele 120 de becuri de 500 w de pe conturul crucii. Crucea eroilor neamului, cunoscută mai degrabă sub denumirea de crucea de pe caraiman, a fost construită din iniţiativa reginei maria, între anii 1926 şi 1928. La baza vârfului caraiman se află orașul bușteni.

File Panoramă Cu Crucea De Pe Caraiman 01 Jpg Wikimedia Commons
vizitati articolul complet aici : https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Panoram%C4%83_cu_Crucea_de_pe_Caraiman_01.jpg
Muntii bucegi crucea de pe muntele caraiman. Crucea eroilor a fost construită între 1926 și 1928 în memoria eroilor căzuți în primul război mondial, la inițiativa reginei maria și a regelui ferdinand. Crucea de pe caraiman va fi reabilitata cu 19 milioane de lei, 16 milioane fiind asigurate din fonduri europene, iar restul din bugetul mapn.

Ridicată la altitudinea de 2.291 de metri, crucea a fost cea mai mare construcţie făcută la asemenea altitudine în ţara noastră.

Crucea eroilor neamului este situată în șaua masivului caraiman, chiar pe marginea abruptului către valea seacă, la altitudinea de 2291 m, fiind unică în europa atât prin altitudinea amplasării, cât și prin dimensiuni: Monumentul crucea caraiman se gaseste pe masivul caraiman, catre valea seaca, fiind construit la altitudinea de 2291 metri intre 1926 si 1928. This is crucea de pe caraiman by david neculai on vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.

Posting Komentar untuk "Crucea De Pe Caraiman"