Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare Petrila

Case De Vanzare Petrila. Casa 2 camere baie beci trebuie renovata situata in lonea zona remete gradina mar. Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in. Afla primul care sunt cele mai noi anunturi adaugate in categoria case de vanzare in petrila, hunedoara (comuna). Cele mai bune oferte de la compania imobiliare. Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in.

1152 case si vile de vanzare in bucuresti anunturi publicate de particulari in presa si de pe internet. Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in. Case mexi vă oferă posibilitatea de a vă alege casa dorită din cele peste 1100 de proiecte de case listate pe www.casemexi.ro. Case de vanzare, proiect unic. 191 anunturi imobiliare active in orasul iasi de la proprietari sau dezvoltatori imobiliari.

Case De Vanzare In Petrila Martie 2021
Case De Vanzare In Petrila Martie 2021 Source from : https://www.oferte360.ro/proprietati-vanzare/casa--petrila
Case mexi vă oferă posibilitatea de a vă alege casa dorită din cele peste 1100 de proiecte de case listate pe www.casemexi.ro. În curând unul din colegii noștri va lua legătura telefonic cu dumneavoastră. Suprafata utila 50,0 m2 suprafata terenului 120,0 m2 suprafata construita 20,0 m2 numar camere 2 numar bai 1 incalzire altele numar niveluri 1 locuri parcare 1 colonia bratianu str cimitirului nr 6/1. Vă mulțumim pentru interesul acordat! ≈ 1 992 037 lei.

Case de vanzare, proiect unic.

100 m2 2 camere 1 bai. 21 oferte de case vile de vanzare la preturi avantajoase. Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in. Descopera 6 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la petrila, hunedoara (comuna). Aveți ceva de vândut sau de închiriat?

Gasesti rapid si usor vanzari case vile. Case de vanzare la preturi bune, direct de la proprietar petrila vrei si mai multe oferte? Casa 2 camere baie beci trebuie renovata situata in lonea zona remete gradina mar. Incearca anunturile de vanzari case petrila pe storia.ro. Cele mai multe anunturi cu case de vanzare din iasi.

Casa 2 Camere Petrila Brick7 Proprietati
Casa 2 Camere Petrila Brick7 Proprietati Source from : http://imobiliare.brick7.ro/Casa+2+Camere+Petrila/sort.price_desc/
Case mexi vă oferă posibilitatea de a vă alege casa dorită din cele peste 1100 de proiecte de case listate pe www.casemexi.ro. Spre vânzare casă individuală cu suprafața de 280 mp + teren adiacent de 6 ari! Vă mulțumim pentru interesul acordat! Suprafata utila 50,0 m2 suprafata terenului 120,0 m2 suprafata construita 20,0 m2 numar camere 2 numar bai 1 incalzire altele numar niveluri 1 locuri parcare 1 colonia bratianu str cimitirului nr 6/1. 1152 case si vile de vanzare in bucuresti anunturi publicate de particulari in presa si de pe internet.

See more of lucruri de vanzare petrosani/petrila on facebook.

Vând casa situată în orașul petrila în zona lonea aproape de politia petrila și biserica din tăia, casă compusă din o camera, bucătărie, baie, hol,. Afla primul care sunt cele mai noi anunturi adaugate in categoria case de vanzare in petrila, hunedoara (comuna). Toate categoriile case de vanzare ──────────────── anunturi de vanzare anunturi de inchiriere. ≈ 1 992 037 lei. 191 anunturi imobiliare active in orasul iasi de la proprietari sau dezvoltatori imobiliari.

Case de vanzare la preturi bune, direct de la proprietar petrila vrei si mai multe oferte? Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in. Suprafata utila 50,0 m2 suprafata terenului 120,0 m2 suprafata construita 20,0 m2 numar camere 2 numar bai 1 incalzire altele numar niveluri 1 locuri parcare 1 colonia bratianu str cimitirului nr 6/1. Descopera 6 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la petrila, hunedoara (comuna). ≈ 1 992 037 lei.

Casa 2 Camere Petrila Brick7 Proprietati
Casa 2 Camere Petrila Brick7 Proprietati Source from : http://imobiliare.brick7.ro/Casa+2+Camere+Petrila/sort.price_desc/
Terenul aferent este de 368 mp. Spre vânzare casă individuală cu suprafața de 280 mp + teren adiacent de 6 ari! Este mai ușor decât crezi! Are doar un perete comun cu vecinul. Descopera 6 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la petrila, hunedoara (comuna).

Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in.

See more of lucruri de vanzare petrosani/petrila on facebook. ≈ 1 992 037 lei. Vezi 12 rezultate pentru case de vânzare în petrila la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 9.000 eur. Rafineaza rezultatele folosind filtrele si gaseste proprietate care sa se potriveasca nevoilor tale, apoi contacteaza unul dintre consultantii nostri de vanzari pentru a stabili o vizionare. Vă mulțumim pentru interesul acordat!

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare Petrila"